Zynga Poker Hileleri

ZYNGA POKER ÇİP HİLESİ

Zynga Poker çip Hilesi Nasıl Çalışıyor?

Zynga poker çip hilesinin çalışma mantığı aslında oldukça basittir. Hepimiz insternette şunu yap çip kazan ,video izle çip kazan tarzı siteleri veya uygulamaları görmüşsinizdür. Programın özeti aslında b tarz 100 lerce gerevi otomatik olarak yerine getirerek size çip toplaması olarak bakabilirsiniz. Cihazınızda herhangi bir indirme , izlenme vs gerçekleşmez. Sadece server'de sizin hesabınız tanımlanır ve program otomatikmen size çip kasmaya başlar. Diğer hilelerin aksine bu esasen bir hile değildir bu nedenle de ''Ban yeme riskiniz yoktur''.. Sizin yapmanız gereken hiç bir işlemde yoktur. Tek yapmanız gereken hesabınızdaki çipler bittiğinde programı açmak ve ''Çip Çek'' butonuna tıklayarak hali hazırda programda biriken çipleri hesabınıza aktarmak hepsi bu kadar. 
Zynga Poker çip hilesi yeni

Zynga Poker Çip Hilesi Nasıl kurulur?

Öncelikle zynga poker çip hilesi ni aşağıdaki ''indirme linkleri'' bölümdeki ''tıkla'' yazısına tıklayarak indiriniz.
İndirdiğiniz programı çalıştırarak ileri ileri yapmanız yeterlidir. Mobil cihazlarda gerekli izinleri verdikten sonra giriş yapma şeçeneklrerinden biri ile oturum açmanız yeterlidir. Masa üstü cihazlarda ise programı kurduktan sonra ileri ileri diye programı kurmanız ve giriş yapmanız yeterlidir. İndirdiğiniz dosya içerisinde resimli kurulum ve sıkça sorulan sorular seçeneği ayrıca karşılaşabileceğiniz hataların çözümleride bulunmaktadır.


Zynga Poker Çip Hilesi ile Ne kadar çip kazanırım?

970h250
Zynga poker çip hilesi ile günlük ortalama 10 milyonluk çip kazanılabilmektedir ancak bu kesin bir rakam değildir genelde çok üstünde bir rakam vermesine karşılık bazı günler daha azda kazandırabiliyor. 

Çipler otomatik olarak hesabınıza yansımıyor programı açık ''Çip Çek'' butonununa tıklamanız ve ne kadarlık bir rakam çekmek istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Daha sonra programı kapatabilirsiniz , bu işlem için bir kaç dakikanızı ayırmanız yeterlidir.
zynga poker chips generator