Cs:Go Online Hilesi

CS:GO BATTLE ROYALE HİLESİ



Her kutucuğun üzerine geldiğinde yardım baloncuğu genel bilgi vermekte yinede biz detaylıca yazmamızın daha fayda sağlayacağını düşündük.

1- ''Oyuncuları Göster''  Bu seçeneği işaretlediğinizde tüm oyuncuların üzerinde yerlerini belli eden bir ters üçgen şekil belirir bu şekilde ister yere yatsın ister bina içerisinde olsun oyuncuların yerlerini anında tespit edebilirsiniz.

2- ''Para Bul'' Bu seçeneği işaretlediğinizde oyundaki paraların ve ekipmanların yerlerini sizlere gösterir,
üstlerinde kısaltmalar olur.

3-''Düşmanları Kırmızı Göster''  Bu seçeneğin her daim açık / işaretli olması gerekiyor çünkü haritaya göre renklendirme yapılmış program içerisinde ancak orijinal renkleri anlamak gerçekten çok zor oluyor. Kırmızı her haritada en belirgin renktir.

4-''Dron hızlandır'' Bu seçenek işaretli olduğunda dronun anında size ulaşmasını sağlarsınız

5- ''Ölüleri göster'' Bu seçenek açık olduğunda oyunda biri öldürüldüğünde nerde olduğunu tabletten görebilirsiniz.

Önemli: Programı çalıştırırken dikkat etmeniz gereken bir hususta her tik yani her işaretlediğiniz özellik oyununuzu yavaşlatabilir. Eğer oyunu düşük ayarlarda oynatabilen bir bilgisayara sahipseniz 
iki seçenekten fazla kutucuğu işaretlemeyin oyunda donmalara neden olabilir. Ancak bilgisayarınız iyiyse seçenek sayısını arttırabilirsiniz. Ultra ayarlarda oynatan bir pc'de tüm seçenekleri rahatlıkla açabilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR