C.A.T.S HİLESİ

Cats Hilesi İndir



Sırayla yapmanız gerekenler.
Öncelikle programı aşağıdaki indir linkine tıklayarak bilgisayarınıza indirmeniz gerekmekte. Ardından programı çalıştırmadan önce tarayıcınızdan Crome - mozilla hangisini kullanıyorsanız 
mobil cihazınızda hangi google hesabınız açıksa onunla oturum açıyorsunuz. Daha sonra indirdiğiniz hile programını çalıştırıyorsunuz. Program çalıştktan sonra size o an tarayıcıda açık olan google hesabınızın mail adresini yazmanızı isteyecek , buradaki amaç siz telefonunuzdan oyun içi satın alım yaptığınızda  satın aldığınız ürün için ödeme talebini size değil programa yönlendirecektir programdan onay alıp size elmaslarınızı sanki ödeme yapılmış gibi teslim edecektir. 



Önemli not: Hilemiz 60.000 elmas ile sınırlıdır arkadaşlar. Yani pazardaki 350 Tl değerindeki 12.000 elmas veren ''Konteyner Dolusu'' pakedinden 5 adet alabilirsiniz. Bu paketleri satın almak isteseydiniz normalde ödemeniz gereken rakam 1.750 tl'dir. Sınırlamanın amacı Göze batmamak ve uzun yıllar rahatlıkla kullanabilmek için yapılan bir önlemdir arkadaşlar.  Herkese bol eğlenceli ve keyifli günler dileriz.

ARKADAŞLAR HİLEMİZ %100 ÇALIŞMAKTA VE GÜNCELDİR.
İndirmeyle ilgili sorun yaşarsanız (BURAYI TIKLAYIN)